dilluns, 25 d’abril de 2016

L'aparell hipnotitzador

Hi havia una vegada un pastor al qual li encantava tocar instruments musicals, en particular la flauta de bec. Ell als matins, quan es llevava, esmorçava i agafava les seves ovelles i el gos i se'n anava a pastorar-les al camp. Mentre estaven per la muntanya, ell agafava i seia enmig d'un turó i es posava a tocar la seva flauta. Tocava una melodia que feia encantar el ramat.
Un dia qualsevol, el pastor va anar amb les ovelles al camp com cada dia. Mentre es disposava a la seva rutina de tocar la flauta, se li va aparèixer un aparell quadrat, el qual ell mai havia vist. En aquella caixa,  apareixien imatges mogudes, semblants a vídeos. El flautista es va quedar empanat mirant aquella cosa estranya, semblant a un invent extraterrestre, i va dir:
- Què és aquesta caixa quadrada que em parla? - preguntava el pastor a les ovelles.
-Bee, bee - responia el ramat.
De sobte, va tirar la flauta i el seu cos va començar a adoptar formes estranyes. A l'instant, el pastor ja havia desaparegut i d'ell només quedava una simple ovella que a partir d'ara formaria part d'una més del ramat. Gràcies a aquella misteriosa caixa que reproduïa imatges hipnotitzadores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada